Hver onsdag

to gange socialt dansegulv

Det skal være sjovt at lære at danse, og målet for Swing’ In Odense er, at komme ud og danse socialt.
Derfor tilbyder vi socialdans to gange hver onsdag. Det er formålet med at svede i klasserne og til workshops. Ofte er vi også ’ude af huset’ og danse til events og koncerter, hvor der spilles swingmusik. Det sociale er nemlig vigtigt og det er her vi hygger os på tværs af hold og niveauer for din dans. Alle danser med alle.
Det er stedet hvor du kan øve det du har lært til undervisning. Bruge det og finde dit eget udtryk i dansen. Det er nemlig en god idé at træne din dans, for hurtigere at blive en god danser – som med alt andet: træn, træn. Og her gør vi det sjovt.
Du er meget velkommen, selv om du ikke går til undervisning.
Early Social Dance – kl. 19:45 – 20:15

Gratis socialt dansegulv for alle

Der er musik på, og en underviser og andre dansere, som du kan spørge om tips og tricks til dansen og dine udfordringer.
Går du på Level 1 – Beginners Intermediate er det stedet, hvor du kan fortsætte efter din undervisning, for at få danset mere frit og møde de andre dansere.
Går du på Level 2 eller Level 3, er det stedet hvor du varmer op og danser med dem du kender og alle de nye – det sociale er nemlig højt prioriteret hos os.
Hæng ud med de andre dansere og hyg dig, dans med dem du kender, eller lær nye dansere at kende.

Late Social Dance – 21:30 – 22:00

Gratis socialdans for alle

Efter undervisning af aftenens sidste klasser spiller musikken stadig.
Hæng ud og prøv aftenens moves af til den skønne swingmusik.
Det er nemlig sådan med læring og forbedring af din dans og stil, at blot enkelte socialdanse hvor du bruger det nye, får det til at ’hænge bedre fast’ – så bliv og prøv det af.